Om oss

Kahlenberg Industries, Inc. ble grunnlagt i 1895 som Kahlenberg Brothers Company. Kahlenberg Industries er en ledende produsent av lydsignalapparater, primært bestående av elektriske og kompressorhorn for maritim bruk, industri og massevarsling. Kundene våre er blant annet de største marinestyrkene i verden og hundrevis av O.E.M produsenter i skipsbyggerindustrien, konstruksjon, gruvedrift, anleggsmaskiner, massetransport og innen sikkerhetsbransjen. Vi utmerker oss på design og produksjon av lydsignalapparater av uovertruffen pålitelighet, tilpasset spesielt til våre kunders formål.

Kahlenberg Industries er et ISO 9001-2008 sertifisert selskap lokalisert i Two Rivers, Wisconsin. Våre fasiliteter inkluderer et sertifisert ekkofritt rom med testutstyr kapabel til å analysere begrensede frekvenser og teste lydtrykknivå til over 150 desibel. Maritime lydsignalapparater er testet opp mot IMO, USCG og krav fra utvalgte kunder. De er sertifiserte av ABS, ABYC, NMMA, britiske MCA, canadiske DOT, RINA og andre nasjonale myndigheter og klassifiseringsorganer. Vi har en dyktig og dedikert arbeidsstyrke der gjennomsnittsarbeideren har jobbet hos oss i over 11 år. Produksjonsanlegget er på over 4100 kvadartmeter med produksjonsområde.

I 2007 kjøpte Kahlenberg den maritime og industrielle avdelingen til Airchime Ltd., tidligere fra Langley, Britisk Columbia, Canada. De produktene som tidligere ble produsert av Airchime i Canada bli nå produsert ved vårt anlegg i USA.

Den amerikanske marinen spesifiserer Kahlenberg elektriske stempelhorn for hangarskip. Vi har bygget programmerbare musikalske lufthorn for superyachter som kun ved ett trykk på en knapp spiller eier sine favorittsanger på 140 desibel. Oljeraffinerier i Midt-Østen bruker våre horn til evakueringsalarmer. For dere idrettssupportere er det gode sjanser for at det er et horn fra Kahlenberg som tuter når hockey- eller basketballaget ditt scorer mål.

Vi blir ofte spurt hvordan vi har overlevd i denne bransjen i 118 år. Det er et vanskelig spørsmål å besvare siden nåværende ledelse har kun vært på plass i 20 år. Med det sagt så tror vi at vår kultur har alltid vært å overgå kundens forventninger hva gjelder produktkvalitet og kundeservice, og vi er ikke fornøyd med mindre vi kontinuerlig forbedrer oss. Som en dokumentert del av vårt kvalitetsprogram spør vi alle nye kunder om å fylle ut en kort spørreundersøkelse. Av de som besvarte så vil 99% anbefale oss til andre basert på deres erfaring med våre produkter og personale.
Alle Kahlenberg produkter er produsert i Two Rivers, Wisconsin, USA og er eksportert til over 30 land gjennom et globalt nettverk av salgskontorer, selgere og distributører.